Tarieven

“Don’t live
the same year
75 times
and call it a life”

Tarieven persoonlijke coaching

Een coachsessie duurt gemiddeld 1 uur. Tussen de afspraken door ga je thuis aan de slag met oefeningen die we in overleg afspreken. Gemiddeld zijn er 5 á 8 coachuren nodig om een traject goed af te ronden. Ik maak voor de coachgesprekken gebruik van een locatie in Rotterdam (Schiebroek). Goed te bereiken en parkeren is gratis.

Kennismaking (30 á 45 minuten) Vrijblijvend en kosteloos
Tarief per uur: 100 euro (inclusief BTW)
Tarief coaching avonduren (in overleg) 120 euro (inclusief BTW)

 

Tarieven persoonlijke coaching via je werkgever

Veel werkgevers hebben een budget voor de ontwikkeling van medewerkers. Het is de moeite waard om bij je werkgever te informeren of een bijdrage aan jouw coachtraject mogelijk is. Je werkgever heeft daar immers ook baat bij. Wanneer de coachsessies op verzoek plaatsvinden op jouw werklocatie, kunnen aanvullende reiskosten worden berekend.

Kennismaking (30 á 45 minuten) Vrijblijvend en kosteloos
Tarief per uur: 125 euro (exclusief BTW)
Tarief coaching avonduren (in overleg) 150 euro (exclusief BTW)

 

Tarieven relatiecoaching

Een coachsessie waarin jullie beiden aanwezig zijn, duurt gemiddeld 1,5 á 2 uur. Individuele sessies duren gemiddeld 1 uur. Tussen de afspraken door gaan jullie zelf aan de slag met oefeningen die we in overleg afspreken. Gemiddeld zijn er 10 á 12 coachuren nodig om een traject goed af te kunnen ronden. Dat is inclusief individuele sessies voor jullie beiden. Ik maak voor de coachgesprekken gebruik van een locatie in Rotterdam (Schiebroek). Goed te bereiken en parkeren is gratis.

Kennismaking (30 á 45 minuten) Vrijblijvend en kosteloos
Tarief per uur: 110 euro (inclusief BTW)
Tarief coaching avonduren (in overleg) 135 euro (inclusief BTW)

 

Vergoedingen

Coaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten voor coaching zijn onder een aantal voorwaarden wel aftrekbaar van de belasting.

Particulieren                     
Wanneer sprake is van een leertraject, kun je de kosten hiervan aftrekken van de belasting. Hiervoor moet in de coaching een verband aanwezig zijn met verbetering van je positie op de arbeidsmarkt. Er is een drempel van 250,-. De kosten daarboven kun je aftrekken. Afhankelijk van je inkomen krijg je 30% tot 50% terug van de kosten. Raadpleeg de Belastingdienst voor de exacte informatie. 
Let op: de aftrek van scholingskosten voor particulieren vervalt na 2020!

Werkgevers
Coachingskosten zijn voor werkgevers en ZZP’ers fiscaal aftrekbaar. Van belang hierbij is dat de coaching gericht is op een financieel-economische verbetering van je positie in de maatschappij. Het is ook mogelijk dat er in jouw CAO specifieke afspraken gemaakt zijn over kosten voor persoonlijke ontwikkeling. Informeer bij je werkgever wat voor jou mogelijk is.

NB: aan de informatie over vergoedingen en teruggave kunnen geen rechten worden ontleend. Raadpleeg de Belastingdienst voor meer informatie over de betreffende wet- en regelgeving.

 

Praktijkadres

Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam

E-mail en telefoon

06 – 310 140 94
corine@truebluecompany.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 18.00 uur (avonduren op aanvraag)

Volg je True Blue al?