Hoi, ik ben corine.

In 2017 voerde ik mijn eerste coachingsgesprek en ik wist dat ik eindelijk op mijn plek was.

Ik studeerde af in een master geschiedenis en filosofie. Ik ging werken als projectmanager en deed IT projecten in de jeugdgezondheidszorg en het onderwijs. Later ging ik aan de slag als adviseur, gaf leiding aan een team adviseurs en hielp een fijn jong bedrijf met groeien naar een fijn groot bedrijf.

Ik was succesvol in mijn werk, kreeg keer op keer kansen om verder door te groeien, maar ik bleef – ondanks de lovende kritieken –  onrustig en op zoek. Op zoek naar wat ik nu écht wilde worden als ik later groot ben. Tot het kwartje viel. Alles wat ik gedaan had tot die tijd, bracht me naar 1 punt.

De wortels die ik leerde analyseren in mijn studie geschiedenis, de kritische vragen die ik stelde vanuit de filosofie. De daadkracht die ik ontwikkelde in het projectmanagement en het goed leren luisteren als adviseur naar de vraag van de persoon of organisatie tegenover me. Stop daarbij nog 1 element: contact maken met mensen. Et voilá: dat ben ik. Coach!

Corine van Herk