Ervaringen

“Corine heeft voor mij de sterke eigenschap dat ze mij razend snel uit mijn comfortzone weet te trekken om mij vervolgens te dwingen na te denken over wat mij ten diepste bezighoudt en motiveert. Het is heerlijk om een niets verhullende spiegel voorgehouden te krijgen en kritische vragen gesteld te krijgen over de ideeën die je over jezelf en de situatie waarin je verkeert hebt.
Dit heeft voor mij zeer intensieve, maar daardoor ook effectieve sessies tot gevolg gehad, waar ik soms tegenop zag, maar altijd moe en voldaan weer uitstapte. Het resultaat is dat ik een scherper zelfbeeld heb gekregen en heb ontdekt dat mijn vermeende uitdagingen heel anders bleken te zijn dan mijn eigenlijke uitdagingen.”

Martin / solution architect

“Corine heeft mij, door een unieke combinatie van persoonlijkheid en aanpak, echt in beweging gebracht”
Patrick / consultant
“Het is net of Corine een microfoon houdt bij dat kleine stemmetje dat diep in me zit. Alles wat ik tijdens de coaching ontdek is niet nieuw; ik kon (of wilde) die stem diep van binnen eerder gewoon niet horen”

Heli / wetenschapper

“Het was nodig om bepaalde vaste denkpatronen te doorbreken en inzicht te krijgen over wat mijn rol is of kan zijn in mijn werk. 
Ik heb geleerd om goed te kijken naar wat voor mijzelf waarde heeft. Waar wil ik zelf met overtuiging tijd en energie in steken? Soms komt dat niet overeen met wat je om je heen ziet. Maar ik durf dankzij de coaching nu toch de keuze te maken voor mijn eigen waarden.”
Jasmijn / vertaler
“Ik dacht eigenlijk dat coaching niets voor mij was en voor mij als nuchtere vrouw veel te ‘zweverig’.
 
Toch ergerde het me dat ik er geen vinger achter kon krijgen waarom ik het zo verschrikkelijk vind om voor een groep te spreken. Zelfs als ik ervan overtuigd ben dat ik verstand van het onderwerp heb, ik alle aanwezigen goed ken en ik er 1 op 1 geen enkele moeite mee heb om ergens iets over te vertellen.
 
Met die vraag ben ik toch naar een coach gestapt. Gewoon uit nieuwsgierigheid of dat me iets zou opleveren…. En daar heb ik geen spijt van gekregen! Doordat Corine goed naar me luisterde en de juiste vragen stelde, kwam ik tot nieuwe inzichten over mezelf. Met een hele praktische oefening hielp Corine me bewust afstand te nemen van mijn ‘angst’ en fysiek een stap naar voren te doen. Het was heel apart om te ervaren dat ik me echt anders voelde als ik die stap ook daadwerkelijk zette…
 
Inmiddels pas ik deze oefening geregeld toe. Presenteren is nog steeds niet mijn hobby, maar in mijn werk als programmamanager een vaak terugkerende bezigheid. Dankzij de coaching van Corine sta ik nu niet meer met knikkende knieën en weet ik mijn boodschap op een heldere en zelfverzekerde manier over te brengen. Dank je wel, Corine!”

 

Annemarie / programmamanager
“Corine is een leuke aardige vrouw die je goed kan helpen met je problemen. Ze neemt goed de tijd om te luisteren en waar nodig advies te geven!”
Roald / ICT beheerder
“De stap naar een coach was het moeilijkst. Tijdens het traject vooral opluchting om iemand te hebben om mijn situatie mee te bespreken. Van te voren dacht ik dat het zwaar en serieus zou zijn, en was ik bang dat het mij fundamenteel zou veranderen. Allemaal niet gebeurd! Ik heb juist een groter vertrouwen in mezelf”
Yvonne / functioneel beheerder

Praktijkadres

Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam

E-mail en telefoon

06 – 310 140 94
corine@truebluecompany.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 18.00 uur (avonduren op aanvraag)

Volg je True Blue al?