Corine van Herk

Hoi! Ik ben Corine

Ik ben coach, relatiecoach en eigenaar van True Blue company. Ik ben een dertiger, hou van goede gesprekken, van dansen op festivals en een biertje drinken in de zon.

Tot een aantal jaren terug verliep mijn leven volgens het boekje. Ik haalde prima cijfers tijdens mijn studie, mijn carrière als manager ging lekker, ik had een mooi salaris, trouwde met mijn jeugdliefde en kocht een grote-mensen-huis.

Ondanks de lovende kritieken op mijn werk en de stabiliteit van mijn relatie, bleef ik onrustig en op zoek. Ik vroeg me af wat ik nu écht wilde. Mijn werk voelde niet als iets waar ik nu echt blij van werd. Mijn relatie voelde niet als de plek waar ik wilde zijn. Maar wat dan?

Het kostte me een burn-out, veel tranen en lastige keuzes om een antwoord te vinden op die vraag. Ik nam afscheid van mijn baan, mijn relatie en het grote-mensen-huis. Het moeilijkste en meest leerzame dat ik ooit heb gedaan: afscheid nemen van wat ik allemaal nog steeds lief had, omwille van mijn eigen geluk.

Ik vond nieuwe liefde. Voor mezelf, voor een ander, maar ook een nieuwe werk-liefde. De eerste keer dat ik een coachgesprek voerde, wist ik dat ik op mijn plek was. Ik word blij van het begeleiden van mensen in al die vragen die ik ook zo goed gekend heb. Ik gun het je zo om te onderzoeken wat jouw antwoorden op die lastige vragen zijn. Ik gun het je om jouw leven te Leiden.

Waarom True Blue?
De Engelse uitdrukking True Blue staat voor authenticiteit en trouw. Voor echtheid. Ik wil jou mijn echte kleur laten zien – zodat je voelt wat je aan me hebt en weet dat je van me op aan kunt. Je komt immers bij mij om iets heel persoonlijks te vertellen, wat spannend en kwetsbaar is. Ik wil daarom dat je het vertrouwen voelt dat jouw verhaal welkom en veilig is bij mij. Niets is gek en alles mag besproken worden, zonder enig oordeel. Ik ben er voor jou. 

Ohja… en de kleur van m’n ogen zal je ook duidelijk maken waarom de naam True Blue bij mij past ;)

Liefs Corine

“Ik denk: ik wil begrijpen wat de liefde is, onthouden dat dat alles is, of toch bijna. Ik wil redden wat er te redden valt, mijzelf bijvoorbeeld, ik wil weten wat ik waard ben, kiezen voor wat klopt en goed is, geloven dat dat mag. Ik denk: dat is het, ik wil durven, eindelijk. Ja.”

Uit: ‘Kom hier dat ik u kus’ van Griet Op de Beeck

Praktijkadres

Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam

E-mail en telefoon

06 – 310 140 94
corine@truebluecompany.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 18.00 uur (avonduren op aanvraag)

Volg je True Blue al?