Nice to meet you

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat coaching voor jou kan betekenen? Ben je er klaar voor om je comfortzone te verlaten en je eigen blinde vlekken op te sporen? Ben je klaar voor een leven met meer rust, meer vrijheid en je helemaal op je plek voelen? Laten we dan kennismaken! 

Stuur me een berichtje via onderstaand formulier, een mailtje of bel me op. Ook een what’s-app’je is prima. We maken samen een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend, zodat je kunt checken of we een klik hebben. 

Ik maak voor de coachgesprekken gebruik van een locatie in Rotterdam (Schiebroek). Goed te bereiken, gratis parkeren en goede koffie! 

Mail naar: corine@truebluecompany.nl
Bellen mag ook! Of stuur een appje: 06-31014094

Contactformulier

Ik ga akkoord met de verwerking en opslag van mijn gegevens.