Samenwerkingen

Waarom moeilijk doen als het samen kan

Als coach ben je je eigen instrument. Dat vraagt om goed onderhoud, blijvende training en leermeesters die helpen om het instrument steeds een beetje beter te leren bespelen. Ik vind het belangrijk om me als coach te blijven ontwikkelen en werk om deze reden samen met verschillende partners.

Deze partners zijn niet de eersten de besten. Iedere samenwerkingspartner staat voor kwaliteit en heeft een visie, doelgroep of werkwijze die aansluit bij True Blue. Iedere samenwerking heeft als toegevoegde waarde om mijzelf als coach verder te ontwikkelen, of om mijn kwaliteit als coach te waarborgen. Samen helpen we elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Coachcenter
Bij Coachcenter werk ik als individueel coach en trainer. Ik geef onder andere vier keer per jaar een mooie Introductietraining coaching om je kennis te laten maken met de beginselen van het coachen.

The ME Company
Binnen de regio Rotterdam begeleid ik als coach loopbaanvraagstukken en/of het dertigersdilemma.

NOBCO
Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches.

Coachfinder
Dit initiatief van Psychologie Magazine helpt je om gecertificeerde coaches in jouw regio en aansluitend op jouw vraag te vinden. Ik ben aangesloten bij Coachfinder.

Praktijkadres

Elektroweg 11-Z
3051 NB Rotterdam

E-mail en telefoon

06 – 310 140 94
corine@truebluecompany.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09.00 – 18.00 uur (avonduren op aanvraag)

Volg je True Blue al?