Relatiecoaching

We komen er samen niet uit

Jarenlang hebben jullie het fijn gehad, maar nu loopt het niet meer lekker. Moet je alles opgeven en de relatie beeindigen? Of is er nog een basis om samen verder te gaan? Jullie willen iets doen aan die voortdurende twijfel, spanning en onzekerheid.

Ik help jullie om samen én afzonderlijk anders naar je relatie te kijken. Niet alleen nemen we jullie relatie onder de loep en onderzoeken we waar het vastloopt, ook help ik jullie individueel verder. Je hebt immers ook je eigen dromen, wensen en emoties die je meeneemt in je relatie. 

Ik help jullie om het gesprek aan te gaan. Jullie leren om volwassen, open en eerlijk te communiceren. Zonder beschuldigingen of strijd. Dat is best spannend! Want hoe leg je aan je partner uit dat je het niet meer ziet zitten? Hoe bespreek je dat je iets mist? En durf je aan je partner te vragen om wat jij nodig hebt? Daar gaan we samen mee aan de slag. Leren over jezelf, leren over de ander, leren over jullie samen.


Werkwijze

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie vraag, jullie doel voor de coaching en hoe ik jullie kan helpen. Voel je vrij om tijdens dit gesprek alle vragen die je hebt te stellen, zodat jullie een goede beslissing kunnen nemen over het traject. We bespreken hoeveel sessies nodig zijn om met jullie vraag aan de slag te gaan. Een coachtraject voor relaties bestaat meestal uit 10 tot 12 uur.

In de eerste sessie zijn jullie beiden aanwezig. We verdiepen ons in jullie relatie en waar het niet lekker loopt. Dat doen we door te praten, oefeningen te doen en te bepalen op welke manier jullie thuis aan de slag gaan. De ervaringen die jullie opdoen tussen de sessies door, bespreken we en gebruiken we als input om weer verder te leren.

Gedurende het traject zijn er ook 1 á 2 coachsessies met ieder van jullie afzonderlijk. Dit gebeurt alleen als jullie hier beiden mee instemmen. In deze sessies verdiepen we ons in jouw persoonlijke wensen en belemmeringen, en hoe dit zich uit in je relatie.
Een individuele coachsessie duurt 1 á 1,5 uur.

Na afronding van het traject kunnen jullie zonder coach verder met alles wat je tijdens het traject hebt geleerd en hebt ervaren.

“We hebben veel besproken en ik heb veel gevoelens, emoties en verlangens met je gedeeld. En al die keren voelde dat vertrouwd en veilig, voor mij twee heel belangrijke punten om volledig mijzelf te kunnen zijn en me kwetsbaar op te kunnen stellen.”

Dave / consultant

Praktijkadres

Händelstraat 6
2651 VE Berkel en Rodenrijs

E-mail en telefoon

06 – 310 140 94
corine@truebluecompany.nl

Openingstijden

Ma / Di / Do / Vr
09.00 – 18.00 uur (avonduren op aanvraag)

Volg je True Blue al?