Coaching

HOE WEET JE WAT JE WILT?

Je kunt een vraag hebben over je werk, je relatie, je sociale leven of iets waar je steeds tegenaan loopt. Wat het ook is: het loopt niet lekker. En je wilt hier graag iets aan doen, zodat je weer met energie jouw leven kunt leiden.

Ik kan jou helpen. Mijn coaching werkt als een spiegel en een duwtje in de rug. Wat maakt dat je terecht bent gekomen in de situatie waar je nu in zit? Dat je doet, wat je nu doet? Hoe komt het dat je niet weet welke stap je zou willen zetten, of durft te zetten? Het zijn ingewikkelde vragen waar je vast al talloze keren over hebt nagedacht – zonder tot een goed antwoord te komen.

Het antwoord op die vragen is soms namelijk best spannend. Je hoofd weet feilloos dat spannende antwoord te omzeilen. En dat is waar de kracht van mijn als coach om de hoek komt: ik zal je confronteren met wat ik zie, hoor en voel. Ik help je om jouw blinde vlek zichtbaar te maken. Ik bied je een veilige ruimte om te onderzoeken wat jou belemmert, wat je graag zou willen en de stappen die nodig zijn om daar te komen. Ik help je om jouw leven te leiden.

Werkwijze
In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw vraag, je doel voor de coaching en hoe ik je kan helpen. Voel je vrij om tijdens dit gesprek alle vragen die je hebt te stellen, zodat je een goede beslissing kunt nemen over het traject. We bespreken samen hoeveel sessies nodig zijn om met jouw vraag aan de slag te gaan. Een coachtraject bestaat meestal uit 5 tot 8 uur.

In de eerste sessie gaan we echt aan de slag met jouw vraag. We praten, doen oefeningen en bepalen samen op welke manier je thuis concreet aan de slag gaat. De ervaringen die je opdoet tussen de sessies door, bespreken we en gebruiken we als input om weer verder te leren. Een coachsessie duurt ongeveer een uur. Na afronding van het traject kun jij zonder coach alleen verder met alles wat je tijdens het traject hebt geleerd en hebt ervaren.

“Van denken naar voelen, dat is waar Corine mij in heeft begeleid. Proberen los te laten wat de stemmetjes in mijn hoofd mij allemaal vertellen. En geloof het of niet, maar na elke sessie reed ik in mijn auto weer vol energie terug naar huis. Dat is een gave die niet veel coaches hebben.”

Seline / Artdirector

Praktijkadres

Händelstraat 6
2651 VE Berkel en Rodenrijs

E-mail en telefoon

06 – 310 140 94
corine@truebluecompany.nl

Openingstijden

Ma / Di / Do / Vr
09.00 – 18.00 uur (avonduren op aanvraag)

Volg je True Blue al?