Zonder verandering toch het leven waar je van droomt. Kan gewoon!

Zonder verandering toch het leven waar je van droomt. Kan gewoon!

Leven met plezier, leven in overvloed. Luieren op een zonnige namiddag. Herken je jezelf in dat verlangen? Wat als ik je vertel dat verandering niet nodig is? Dat je alles al in je hebt om je droom waar te maken? Het enige wat nodig is, is het afwikkelen van allerlei laagjes die je om jezelf hebt gewikkeld.

Lees meer
Over de steen boven krijgen

Over de steen boven krijgen

4,2 kilo is ‘ie. Klinkt niet echt als heel zwaar heh.  Tot ik ‘m de hele winkelroute door de Intratuin in m’n mandje moest meesjouwen (kunnen de shortcuts íets duidelijker aangegeven worden? Joe, bedankt.), in één hand vasthouden terwijl ik de auto op slot...

Lees meer

Alles wat ik doe lukt nu

Terwijl ik mijn ontbijtje maak, met de deur naar het balkon open om de geur van de lente binnen te laten, bezorgt de radio me een vrolijk liedje met een tekst die me raakt. Niet omdat het over een groot verdriet gaat, of een diepe liefde. Nee, het raakt me...

Lees meer
Over afscheid nemen

Over afscheid nemen

Op 11 februari 2019 typte ik mijn ontslagbrief. Ik schreef hierin dat een droom op mij wacht en ik daardoor geen andere keuze heb dan Audittrail verlaten. En dat is nog steeds zo. En dat is waarom vandaag mijn laatste dag bij dit fijne bedrijf is.

Lees meer
Over dromen en durven

Over dromen en durven

Ik merk de spanning op m’n borst en de twijfel door m’n stem op. Ik luister naar m’n eigen antwoorden. Realiseer me hoe ik aan iedereen vertel dat het allemaal wel spannend is. Hoe ik de naam van m’n bedrijf uitspreek met een verontschuldigende lading. Waarom zeg ik niet dat het gaaf is en dat ik er heel veel zin in heb? Het simpele antwoord is: ik heb helemaal geen zin in dat eigen bedrijf.

Lees meer